Йордания

 Ехаааа поздрави от Йордания :))) В момента съм на замъка Карак, снощи къмпингувах на Мъртво море, страхотно беше :))) А предната нощ ме взеха на стоп едни прекрасни хора, които ме поканиха у тях и така останах на гости на местно семейство в едно селце след границата със Сирия. Невероятно преживяване :))) Хората тук са прекрасни, стопът невероятен, храната неописуемо вкусна, Мъртво море убийствено солено, руините потресаващо стари, а времето все така слънчево! Каньони, планини, пустини, море, камили, бедуини........ всичко това виждам всеки ден и не мога да се наситя! Откакто се махнах от Ливан всичко е чудесно, много ужасна държава беше това, класирам я под номер едно най-гадна държава, в която е стъпвал кракът ми :)) А Сирия и Йордания ги обожавам, просто не ми се тръгва от тука ама ако я карам така никога няма да стигна до Африkа :)) Обичам арабския свят, прекрасно е! Сега отивам в едно селце - Мазраа, там имам хост. А утре към Петра
Толкова засега, че нета пак е кът
Важно: този тексt е кирилициран и затова има правописни грешки, съжалявам за това, но няма как да ги оправя преди да се пибера в България. Да не си помисли някои че такъв ми е правописа :)))

 

2 коментара:

Петър Габъров каза...

Ихааа, супер. Сигурен съм че е жестоко, но на мен още физиката и съзнанието ми не би могло да го поеме всичко което поемаш ти. Радвам се страшно много за теб.
Инак ако искаш може аз да се ангажирам да превеждам на английски, тъй като гледам не е много, се ще се справя да го правя редовно.

Tery каза...

:))) Mnogo ti blagodarq za predlojenieto, ako iska6 gi prevedi napravo i mi gi prati na meil da gi ka4a :) To tova nisto ne e, samo kolkoto da se otcheta, a ima tolkova MNOGO za pisane, no kato nqmam svoi laptop e pochti nevazmojno i bezkraino skapo da se poddarja prili4no blog. Vse se nadqvam da imam host s internet po nqkoe vreme, zqa da napisha pone edna chitava publikacia :)